Elvira - Kvällshumor på sims!

Det var en gång en flicka som hette Elvira. En lördagskväll när hon hade tråkigt så skapade hon en familj på sims. Familjen fick heta Kay och var en helt vanlig familj tills Elvira kom på att hon kunde fuska. Hon och hennes lillasyster skrev in några koder och wips så var mamman vampyr, bebisen blev tonåring, pappan likaså och till sist blev mamman det också. Familjen klädde sig naket och blev kompis med en häxa. Det skaffade senare en hund som fick heta Bajs (nej, vadå? Inte alls min idé). Sonen i familjen, som nu var äldre än mamma och pappa, fick äran att ge bajs en godisbit. Fortsättning följer...


Alla personer i bilden;
Kille med rödtröja: Han står alltid där sen jag bjöd in storfot och städerskan, han måste ha fattat fel..
Vampyr tonåring med blå Phyjamas: På bilden står hon och sjunger, vilket hon alltid gör. Hon har nått slags beroende, typ "ÅH, JAG MÅSTE SJUNGA". Pappan, som är minst lika beroende av att sjunga, teleporterade sig sjungandes med mikrofonen i handen hela vägen till brevlådan, duktig pappa!
Pappan, höger om mamma: Japp, där på toa står den sjungandes mannen. Iklädd i kilt, värsta mode.
Konstig random tjej med klänning: Nån gubbe, vette sjutton. Följde med sonen hem efter skolan. Vi ska fråga om hon vill flytta in.
Liten ful hund i bur: Här bor Bajs, Bajs gillar inte att gå ut sin bur. Han sitter bara i sin bur och bajsar, för det är han bäst på.
Sonen: På bilden kör sonen och random tjejen någon slags konstig vi-är-kaniner-dans, de skuttade runt på stället och hade sig?

Kommentarer
Postat av: Louisa

HAHAAHAHAHAHA!!

2011-10-02 @ 11:49:40
URL: http://hastbloggiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0